Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

BŐRGYÓGYÁSZAT

Bőrgyógyászat, kozmetológia

Klinikánkon folyamatos bőrgyógyászati szakrendeléssel várjuk Önt munkanapokon 8 és 18 óra között, illetve sürgős esetben hétvégén is. A rendelésen a bőrproblémák pontos diagnózisát követően szakszerű ellátásban részesülnek betegeink. Központunkban valóban a legújabb és leghatékonyabb lézerberendezéseket alkalmazzuk, így kezeléseink rendkívül eredményesek és biztonságosak az esztétikailag zavaró, ill. kóros elváltozások megszüntetésében is.

Szolgáltatásaink régiónkban együttesen és külön-külön is egyedülállónak számítanak. Mindezek miatt igen nagy betegszámmal, folyamatosan dolgozunk reggeltől az esti órákig; az elmúlt évek alatt munkánk eredményeképpen elértük, hogy szakterületünkön - mind az ellátott betegek száma, mind felszereltségünk okán - régiónk vezető magán egészségügyi ellátójává váltunk.


  Bőrgyógyászati vizsgálatok és beavatkozásaink:

 • Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyász, kozmetológus, venerológus szakorvos folyamatos felnőtt és gyermek bőrgyógyászati szakrendelése

 • Általános bőrgyógyászati vizsgálat, bőrdaganat szűrés

 • Gombás, bakteriális, vírusos eredetű bőrbetegségek diagnosztizálása és kezelése

 • Faggyúmirigy-rendellenességek, rosacea ill. akne, krónikus bőrbetegségek (pikkelysömör, ekcéma) kezelése

 • Dermatoscopos anyajegy ellenőrzés, melanoma szűrés

 • Lézersebészet a jelenlegi legkorszerűbb Fotona® Erbium-YAG és Lasram® CO2 (széndioxid) lézer technológiával: fibromák, időskori és vírusszemölcsök, kozmetikailag zavaró bőrkinövések és hegek lézeres, fájdalommentes eltávolítása, lehetőség szerint (injekció helyett) érzéstelenítő krém alkalmazásával

 • Orvosi diódalézeres (810 nm) tartós szőrtelenítés (MedioStar®, Asclepion Laser Technologies GmbH)

 • Lézeres érkezelés (seprűvénák, „borvirág”, rosacea, arci értágulatok) amerikai diódalézerrel (Diolite® 532 nm, Iridex Corp., USA)

 • Ráncfeltöltés hyaluronsavval, ajakfeltöltés és ajakformálás (Restylane®, Teosyal®)

 • Botox ránckezelés (Botulinum toxin A kezelés, Vistabel®)

 • Mezoterápia (hyaluronsavvas bőrfiatalítás arcon, dekoltázstájon, nyakon és kézháton)

Alapszintű és komplex szakorvosi szűrés részeként teljes körű bőrgyógyászati vizsgálat és daganatszűrés, összefoglaló szakorvosi lelet és terápiás javaslat